cropped 1γ 8 1

Ανακοίνωση Δεκεμβρίου 2023

hristoygenna
ΣΗΜΑ ΔΗΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

……

36ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1 4

Δεκέμβριος! Μήνας χαράς!

Μήνας αγάπης! Μήνας προσφοράς!

Ο μήνας των Χριστουγέννων!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 1.   Την Πέμπτη   21  Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές/τριες των  Α-Β-Γ-Δ τάξεων θα παρακολουθήσουν στο Πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη «Θησέας και Μινώταυρος»

2. Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας από τους μαθητές  της Α΄, Β,΄ Γ΄ και ΣΤ΄ τάξης στις 10:00 το πρωί. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου με στολίδια, συνθέσεις, διακοσμητικά που επιμελήθηκαν οι μαθητές/τριες  του σχολείου μας.

Ό,τι γίνεται με αγάπη και όρεξη ποτέ δε λαθεύει….

2 6

3. Στη συνέχεια  στις 11:00 θα γίνει δια ζώσης, η ενημέρωση γονέων με την παράδοση των ελέγχων προόδου Α’ τριμήνου των μαθητών/τριών, για τις τάξεις Γ – Δ – Ε –ΣΤ . Οι εκπαιδευτικοί της Α’ και Β’ τάξης θα ενημερώσουν για την πρόοδο των μαθητών/τριών προφορικά, χωρίς να δώσουν έλεγχο προόδου. Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, όμως όσοι γονείς θέλουν μπορούν να αποχωρήσουν με τα παιδιά τους.  

Συνεχίζουμε με  δύναμη και κέφι για ένα σχολείο ζωντανό μέσα στην κοινωνία…

Ευχόμαστε: Ειρήνη σε όλον τον κόσμο! Αγάπη  στις καρδιές μας! Ψυχική δύναμη ν’ αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα! Πίστη και Ελπίδα για τα καλύτερα που έρχονται και πάνω απ’ όλα πολύτιμη ΥΓΕΙΑ!

Καλά Χριστούγεννα!

Ο Σύλλογος διδασκόντων και διδασκουσών  του Σχολείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *